Onze klanten

Wij van HOB IT (voormalig TBO Oosterlaken) hebben een prettige relaties opgebouwd met diverse klanten. Wij zijn trots op elke samenwerking. Hieronder vindt u een overzicht uit ons klantenbestand.

Project

At The Office

HOB IT heeft voor At The Office een managed firewall dienst geleverd, op basis van Cisco technologie. Deze geavanceerde firewall beschermd alle gebruikers van het At The Office internet tegen internetdreigingen zoals malware, randomware en virussen. De firewall zorgt tevens voor een veilige scheiding tussen alle verschillende netwerkcompartimenten binnen het pand.

Tevens heeft HOB IT een serverinfrastructuur aangelegd met als doel te voorzien in de centrale follow-me printing oplossing. Deze high-tech oplossing maakt het mogelijk voor alle At The Office gebruikers om middels hun persoonlijke sleutel (token) te printen, ongeacht locatie van de printer. De oplossing ‘volgt’ de gebruiker, zodat deze op elke willekeurige printer zijn of haar printopdrachten kan afdrukken.

Project

PenTec BV

HOB IT is verantwoordelijk voor het systeem- en netwerkbeheer van Pentec BV. Zo leveren wij een Managed Firewall dienst, back-up disaster en recovery oplossing (BCDR), verzorgen en beheren wij de Office365 Cloud services  en internetvoorziening.

Het primaire uitgangspunt bij de inrichting van de dienstverlening voor PenTec was (en is) bedrijfscontinuïteit. Zonder goed werkende IT systemen ligt het hele productie en assemblage proces stil, wat direct geld kost. Om deze reden heeft HOB IT gekozen voor een hoogwaardige back-up & disaster recovery oplossing, zodat in geval van calamiteit PenTec binnen enkele minuten weer operationeel is. Daarnaast zijn alle Cloud Services voorzien van dezelfde back-up oplossing, zodat ook de data in deze Cloud services niet verloren gaat. Dit type dienstverlening is uniek, daar herstel zowel lokaal (on-premise) als in de Cloud mogelijk is.

Project

DUS BV

HOB IT heeft DUS B.V. geholpen met het migreren van haar data naar de Cloud. DUS B.V. maakte gebruik van een verouderde, on-premise, bedrijfsserver. HOB IT heeft op basis van een uitvoerige inventarisatie vastgesteld welke data wel- en niet naar de Cloud gemigreerd kon worden. Vervolgens zijn deze data veilig naar de Cloud gebracht, specifiek Microsoft365. Vervolgens heeft HOB IT de gebruikers begeleidt in deze nieuwe werkwijze en de oude server uitgefaseerd.

Naast de Cloud migratie heeft HOB IT ook een volledig Cloud-based netwerk aangelegd in het nieuwe pand van DUS B.V. Deze infrastructuur, bestaande uit Access Points, Switches en een Managed firewall, is volledig vanuit de Cloud te beheren en voorziet alle medewerkers van DUS B.V. van de juiste connectiviteit op ieder moment. Tevens stelt deze infrastructuur de gebruikers in staat op een veilige wijze, middels VPN, in te loggen op afstand.

De juiste partner voor u!

Wij kennen alle producten en oplossingen en helpen u bij het maken van uw keuze. Eén aanspreekpunt, korte lijnen en een open communicatie; de basis voor een jarenlange samenwerking. Wij komen graag een keer kennismaken!

Meld u aan voor een adviesgesprek
vraag en antwoord HOB it service 200