Over ons

HOB IT Services is een jong en dynamisch bedrijf, opgericht in 2020, en voortgekomen uit Technisch Buro Oosterlaken (TBO) uit Oudewater. De focus van HOB IT Services is het bedienen en volledig ontzorgen van de zakelijke MKB markt in midden Nederland.

De oprichter van HOB IT Services – Arjan Benschop – heeft meer dan 10 jaar ervaring in de grootzakelijke markt, en dan specifiek in Cyber Security. Deze kennis en kunde wil hij graag inzetten om het MKB in Nederland te adviseren, helpen en robuust te maken voor de toekomst. Deze achtergrond maakt dat security dé rode draad is door al onze dienstverlening, of het nu gaat om werkplekken, internetverbindingen of servers. Bij alles wat wij doen toetsen wij of de Beschikbaarheid, Integriteit en Veiligheid geborgd zijn.

Waar wij voor staan zijn korte – directe – lijnen met onze klanten. Geen langdurige mailwisselingen of vertragende processen, maar gewoon direct contact. Wij hebben gezien dat voor veel klanten het directe contact, en uiteraard doen wat je beloofd, het belangrijkste is. IT is cruciaal, en als u een vraag en/of probleem heeft wilt u niet 2 dagen moeten wachten. Deze werkwijze willen wij behouden, koesteren en daarvan ons handelsmerk maken. Daarnaast werken wij op basis van vertrouwen en langdurige relaties met zowel onze klanten als partners.

Heeft u een vraag, wenst u advies of wilt u gewoon eens bijpraten? Wij komen graag bij u langs voor een persoonlijk gesprek.

Kies voor de HOB oplossing die bij u past

Connectiviteit

Wij van HOB IT Services hebben ons gespecialiseerd in het leveren van de juiste verbinding, passend bij uw situatie.

Cloud

Wij van HOB IT Services kijken graag naar de voordelen van Cloud voor uw organisatie.

Werkplekken

Bedrijven hebben vaak moeite om keuzes te maken bij het inrichten van hun werkplek. U moet namelijk rekening houden met veel verschillende factoren.

Cyber Security

Steeds meer bedrijven hebben te maken met persoonsgevoelige en bedrijf kritische informatie. U wilt uiteraard niet dat deze data in verkeerde handen komt.

Systeem- en netwerkbeheer

Het beheren van uw ICT omvat meer dan alleen het leveren van support en onderhouden van het netwerk. Het vinden van alle benodigde kennis bent u bij ons aan het goede adres.