Werkplekken

Onder werkplekken verstaan wij alle laptops, computers, tablets en eventueel overige smart devices in uw organisatie. De werkplekken zijn het gereedschap voor het personeel, en moeten vooral snel, stabiel en zonder veel ingewikkelde handelingen beschikbaar zijn. Kortom; het gewoon altijd doen.

Om dit te realiseren beheren wij alle werkplekken vanuit onze centrale monitoring, waar wij 24×7 automatisch updates uitrollen (Windows, Software) zodat de werkplekken up-to-date zijn (en blijven).

Daarnaast monitoren wij continu de prestaties van de werkplekken, waarbij onderdelen als het CPU gebruik (processor), beschikbare schijfruimte en de status van de anti-virus in de gaten worden gehouden. Deze vorm van proactieve monitoring zorgt ervoor dat wij tijdig kunnen ingrijpen, nog voordat er daadwerkelijk iets misgaat. Vanzelfsprekend leveren wij ook alle type werkplekken, of dat nu gaat om Windows, Apple of Android.

Onderdelen:

  • Advies en levering van hardware & software
  • Installatie van werkplekken
  • Monitoren (24×7)
  • Proactief en automatisch uitvoeren van Windows updates
  • Proactief en automatisch uitvoeren van software updates
  • Beheerde anti-virus / anti-malware
pijl naar bedenen HOB it services3

HOB kijkt eerst naar uw bedrijfssituatie om vervolgens een optimale werkplek te creëren

De werkplekken zijn het gereedschap voor het personeel, en moeten vooral snel, stabiel en zonder veel ingewikkelde handelingen beschikbaar zijn. Kortom; het gewoon altijd doen!

Meld u aan voor een adviesgesprek
vraag en antwoord HOB it service 200