Connectiviteit

Tegenwoordig is alles en iedereen met elkaar verbonden via internet. Een wereld zonder directe communicatie, waarbij het niet uitmaakt of het gaat om telefonie, internet of mobiel, is niet meer voor te stellen. Wij van HOB IT Services hebben ons gespecialiseerd in het leveren van de juiste verbinding, passend bij uw situatie.

Naast de fysieke drager (Fiber (glasvezel), Koper (ADSL/VDSL/BDSL) of mobiel (4G/5G) adviseren wij over de benodigde bandbreedte, snelheid en beschikbaarheid. Deze laatste categorie, beschikbaarheid, is cruciaal omdat het wegvallen van de internetverbinding direct geld kost. Op basis van de behoefte kunnen wij daarom back-up verbinding leveren, zowel via fysieke lijnen als mobiel (4G backup).

Het veilig transporteren van gegevens gebeurd steeds vaker via VPN technologieën. HOB IT Services heeft gedegen kennis van alle type VPN technologie (o.a. IPSec, SSL-VPN, MPLS) en adviseert u graag over de mogelijkheden. Zie ook Cyber Security.

Onderdelen:

  • Fiber To The Home (FTTH)
  • Fiber to the Business (FTTB)
  • ADSL
  • VDSL
  • Private VPN (MPLS, Zakelijk Ethernet)
  • Mobiele verbindingen (4G)
  • Back-up verbindingen (zie alle varianten hierboven)
pijl naar bedenen HOB it services3
VPN icon hob it services
mobiele verbindingen hob it services
ethernet hob it services
4g netwerk zendmast
connectiviteit icoontjes

Laat communicatie en IT werken als één krachtig geheel.

Wij van HOB IT Services hebben ons gespecialiseerd in het leveren van de juiste verbinding, passend bij uw situatie. Samen maken we een communicatieplan met als doel uw medewerkers optimaal met elkaar te laten communiceren. In dit plan geven wij een duidelijk overzicht van de mogelijkheden en investering die dit met zich mee brengt.

Meld u aan voor een adviesgesprek
vraag en antwoord HOB it service 200